Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Diyadin
Diyadin

SANA AŞIĞIM

Yorum

SANA AŞIĞIM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1496

Okunma

SANA AŞIĞIM

SANA AŞIĞIM

Seni Tekrar Yaşamak Değil Amacım
Masumluğu Gitmiş Yüzüne Söyle Nasıl Bakarım
Yaklaşma! Yine Resmini Islatır Göz Kapaklarım
Dur Orda! Gelme Bir Adım Daha
Ben İnce İnce Uzaklaşırım

Sesini Bile Duyamassın Adımlarımın
Yanlızlığını Yanlız Bırakmamış Bir Adamım
Giderken Adını Sayıklatır Can Damarlarım
Kendimi Avutur Bir Sigara Yakarım


Nereye Gidersem Gideyim
Kendimi Neye Gömersem Gömeyim

Ben...Ben Yine Sana Aşığım..

CAN MURAT DİYADİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana aşığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana aşığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA AŞIĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fazile keleş
fazile keleş, @fazilekeles
22.12.2008 09:10:24
Nereye Gidersem Gideyim
Kendimi Neye Gömersem Gömeyim

Ben...Ben Yine Sana Aşığım..

Senden başka herşey zamanı eritmek için...TEBRİKLER
beste06*
beste06*, @beste06-
21.12.2008 23:38:35
bende aşığım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL