Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir
RECEP  HAYAL HAYALOGLU
RECEP HAYAL HAYALOGLU

Kader Çarkı

Yorum

Kader Çarkı

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

23

Okunma

Kader Çarkı


​Kader ağını örer gizli ellerle,
Kervan göçer gider gamlı yellerle.
Kim gelirse bilsin bu fani dünyada,
Kapanır gözler bir gün hayaller kalır.

​Kimi saray kurar, kimi dert eker,
Kimi bekler sılada, boyun büker.
Kıymetini bilmez insan yaşadığı anın,
Hayaloğlu zaman su gibi akar, ömür biter.

Recep Hayal
Hayaloğlu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kader çarkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kader çarkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kader Çarkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL