Geçmiş ya da gelecek yoktur. sonsuz bir şimdi vardır. cowley
gibi
gibi

. günah

Yorum

. günah

1

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

105

Okunma

. günah

sızlar dinleyin.

sızlar ciğerim
gayzerler gibi
kaynar
korkarım.
kirlenir
yüzümü yüzüme vuran
aynalar

kendimle sınandım.
sınandım ve
kendimi kaybettim.
yeniden aramak
bulmak telaşına hiç
kapılmadım

nasıl sarılmışsa
mağarasında
kıymetlisine gollum
öyle.
olduğum yerde
olduğum gibi
durdum

:

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
. günah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz . günah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. günah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
deniz-ce
deniz-ce, @deniz-ce
15.8.2026 12:41:09
Gollum’un değerlisine sarıldığı gibiyse fena:)
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL