Her doğan çocuk, tanrı'nın insanoğlundan hala umut kesmediği mesajını getirir. sir rabindranath tagore
Uyaksız hafiye
Uyaksız hafiye

Dediler

Yorum

Dediler

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

47

Okunma

Dediler

Acır bana ehli dil,
Derler göz yaşını sil,
Sundular bir demet gül
Al gülü kok dediler.

Bülbül güle hayrandır,
Gül bülbüle seyran dır
Akşam sabah bayramdır,
Acele et dediler.

Erenler hikmeti bu,
Tevhit’le kalbini yu
Yan tutuş,bir yudum su
İstemek zor dediler.

Yalan dünyaya kanma,
İhlâslı ol sallanma,
O ağıza aldanma,
Özür’ü yok dediler.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dediler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dediler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dediler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL