Birinin iyi niyetini istismar etmek, o iyi niyetin başkalarına sunulmasını da yok eder. noblese oblige
yazar ahmet huy
yazar ahmet huy

YETEMİYORUM

Yorum

YETEMİYORUM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

27

Okunma

YETEMİYORUM

​Yüküm ağır geldi, büküldü belim,
Kendi yaramı hiç sarmıyor elim.
Lal oldu ağzımda konuşan dilim,
Tek başıma artık yetemiyorum.

​Kendi içimdeki fırtına dinmez,
Yanan şu içimin ateşi sönmez.
Çaresiz kalmışım, kimse de görmez,
Tek başıma artık yetemiyorum.

​Gölgem bile bana ağır geliyor,
Sustuğum dertlerim kalbi deliyor.
Gözümden dökülen yaşlar biliyor,
Tek başıma artık yetemiyorum.

​Tükendi takatım, kalmadı gücüm,
Kime ne diyeyim, nedir ki suçum?
Aklım darmadağın, kırıldı içim,
Tek başıma artık yetemiyorum.

​Yollarım kaplanmış dumanla, isle,
Gönlüm baş edemez bu ağır hisle.
Ömrüm geçip gitti boş bir hevesle,
Tek başıma artık yetemiyorum

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yetemiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yetemiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETEMİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
ramazancelik
ramazancelik, @ramazancelik
3.8.2026 15:33:06
5 puan verdi
insanın hayatın ağır yükleri, içsel fırtınaları ve çaresizlik karşısında fiziksel ve ruhsal olarak tükenmesi, bu yalnızlıkla artık tek başına baş edemeyip çaresizliğini kabullenmesidir.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL