(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aydınlık, ...........gülümseyen yüzüm ol. Yanında olacağım her zaman sakın korkma.. Yeter ki; ...........beni kuytularda bırakma... ****************** KARANLIKLAR HARAMDIR SENİNLE KALAN YARE SERİNLEMEK İSTERSE ÇINAR BABA ÇINARDIR KUYTULARDA KALSAN9 DA SENİNLE GİRER YERE GÖNÜLLERİ COŞTURAN ÇINAR BABA PINARDIR
beraber elele verdikten sonra her şey çözümlenir,yeterki yürekler birbirlerinden ayrılmasınlar..Seven yürek bırakmaz..Yüreğinize sağlık değerli kardeşim.
Yaşı her ne olursa olsun her kadının içinde küçücük bir kız çocuğu bulunur. O kız çocuğunu görüp en güzel iltifatlar ile en iyi okşayanlar ise elbette şairlerden başkaları değildir. Eminim ki kuytularda kalmayacaksınız. Selam ve hürmetlerim ile acizane tebrik ederim efendim.
şu anda fabrıkada tarlada savaş ortasında somalıde kızgın bır çölün ortasında yada herhangıbır yerde olabılırdım fakat çok şükür evdeyım şii r okuyorum...*****tebrıklerr****tesekkurler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.