İnsan yaratılıştan iyidir. kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir. lu wang
memo2635
memo2635

SON DEFA

Yorum

SON DEFA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

23

Okunma

SON DEFA

BÜYÜK ŞEHİRLERDE YALNIZLIĞI YAŞIYORUM,
NEREYE GİDERSEM GİDEYİM ACIMI TAŞIYORUM,
SON DEFA SARILAMADAN GİDERKEN
BEN KENDİMİ ZAMANA BIRAKTIM.

KALBİM KIRILSADA YOKLUĞUNA,
İÇİMDE BİRİKTİRDİKLERİM YAKSADA,
SUSMAK GELMİYOR İÇİMDEN,
SON DEFA SENİ SANA BIRAKIYORUM.

YAŞAMAK İSTERKEN SENİNLE BİRLİKTE,
UNUTULMAZ BİR HASRET BIRAKTIN İÇİMDE,
ELVEDA DEMEK GÜCÜME GİDİYOR,
AMA SEN ÇOK GÜZELDİN İÇİMDE ÖLÜRKEN BİLE..

ŞİMDİ SİYAH BEYAZ HAYATLARDAYIM,
SONSUZ KALACAK HATIRALARIMDAYIM,
ADINI YAZSADA SOĞUK MEZAR TAŞLARINDA,
HER GECE SON DEFA DİYECEĞİM..


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Son defa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son defa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON DEFA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güven Tekin
Güven Tekin, @guventekin
30.5.2026 03:19:59
5 puan verdi
"Harika bir iş çıkarmışsın, yüreğine sağlık. Şiirde öyle bir derinlik var ki, insanı alıp başka yerlere götürüyor. Her mısrada ayrı bir yaşanmışlık, ayrı bir his gizli sanki. Kaleminin gücü ritminden ve samimiyetinden geliyor. Tebrik ederim dostum, çok beğendim."
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL