Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
ıssızgemi
ıssızgemi

Anlardın...

Yorum

Anlardın...

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

42

Okunma

Anlardın...

Belki..son şiir.


Ne duygular beslemiştim...bilmedin.
Kaşlarını kaldırsaydın, görürdün.
Öbek öbek,tomar tomar büyüttüm,
Saçlarını kaldırsaydın görürdün...

Yastığında,ninni oldum...saz oldum.
Git deyince,rüzgar oldum...toz oldum.
Çiçek açtım,bahar oldum,yaz oldum,
Kışlarını kaldırsaydın görürdün...

Yola tusdum,adımların değişti,
Balı kustum,yudumların değişti,
Dolu tas dım,tadımların değişti,
Boşlarını kaldırsaydın,görürdün...

Şiirlerden saray dizdim,gönlüne.
Kaderimden bölüp çizdim, alnına,
Yastığına kabir kazdım,yan yana,
Düşlerini kaldırsaydın görürdün...

Belki son şiirim,teselli sana,
Belki,son duruşum,senle yan yana,
Bir Nebi siz mutluluklar hep sana,
Yaşlarını kaldırsaydın görürdün...

Nebi KILIÇKAYA
2/3/2026 salı..3:30 salı
Sivas

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Anlardın... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlardın... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlardın... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ENESTURGUT
ENESTURGUT, @enesturgut1
21.5.2026 15:35:00
Anlam dolu bir şiir okudum hocam. Varolasın...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL