Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
CatatoniC
CatatoniC

Hüsran

Yorum

Hüsran

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1012

Okunma

Hüsran

Hüsran

Ben hüsrana komşuyum
Bir avuç umut ekmeği dilenciliğim
Karşı köşe başında duran minik ellerin tek gözü
Ben hüsrana komşuyum
Bitmek bilmeyen çığlıkların
Tek sağır sultanı
Ben hüsrana komşuyum
Soğuk kaldırımların
Sıcak yüreği
Ben hüsrana komşuyum
Tek kalmışlığın bitmiyen umudu..





Barış SARGIN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hüsran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüsran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüsran şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bilgeperi
bilgeperi, @bilgeperi
3.12.2008 10:01:45


hüsran, aklımızın kullanmadığımız bölümünü harekete geçirir...
varlığı ve yakınlığı kazançtır bence...kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL