(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Beni anlamanız için, Benimle olmanıza, Benimle yaşamanıza hiç gerek yok. Kendinize, Korkuyorsanız aynaya bakın. Beni göreceksiniz. Hepimiz insan değil miyiz! ..
Beni anlamanız için, Benimle olmanıza, Benimle yaşamanıza hiç gerek yok. Kendinize, Korkuyorsanız aynaya bakın. Beni göreceksiniz. Hepimiz insan değil miyiz! ..
Sevgili Çınar Göle; hepimiz insanız ve benzer duyguları farklı şekillerde yaşarız. Anlamak ve anlaşılmak isteriz. Aynaya bakıp gülümseyebiliyorsak, bütün insanlara ve her şeye gülümseyerek bakabiliriz. Sabah kalktığımızda gülümseyerek bakabiliyorsak aynaya, yaşam da bize gülümseyecektir. Pozitif duygu ve davranışlarla birbirimizi anlamak daha da kolaylaşacaktır. Kutluyorum!.. Sevgiyle kalın!..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.