Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
zakir
zakir

Çay Saltanatı

Yorum

Çay Saltanatı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1044

Okunma

Çay Saltanatı

Çay Saltanatı

Yarım kalmasın da bardağımda çay.
Bu cihanda ne han isterim ne saray.
Bir demlik, bir çaydanlık,
Bir avuç köz yeter bana.
Keklik kanı, buğu buğu yükselirken;
Onu seyredecek huzur ve göz yeter bana.

İnce belli bardağım elimde.
Çaydan aya salıncak kurarım hayalimde.
Demliğim özlemimi özetler.
Çayım yudumlamamı bekler.
Değişmem bu saltanatı hiç bir şeye.
Ankara,24.11.2008 İ.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çay saltanatı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çay saltanatı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çay Saltanatı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oral Akdeniz
Oral Akdeniz, @oralakdeniz
25.11.2008 09:11:14
ulusal içkimiz adına teşekkürler:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL