Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
İbrahim Taşdemir
İbrahim Taşdemir

Kalakaldım

Yorum

Kalakaldım

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

30

Okunma

Kalakaldım

Ne kendimde ne sendeyim
Ne gökyüzü ne yerdeyim
Daralmış bir çemberdeyim
Durdum, orda kalakaldım

Bilinmeyen bir uzakta
Ruh ve beden hep tuzakta
Ötesi yok son durakta
Dondum, orda kalakaldım

Ne Cennet ne Cehennemde
Araftayım orta yerde
Demek bu da varmış serde
Yandım, orda kalakaldım

Önüm arkam hep uçurum
İzahı çok zor bir durum
Yürek yorgun gönül mahkûm
Kandım, orda kalakaldım

İbrahim Taşdemir

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalakaldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalakaldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalakaldım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL