Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
CEMO
CEMO

AY GÖZLÜ KADIN

Yorum

AY GÖZLÜ KADIN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

21

Okunma

AY GÖZLÜ KADIN

Ay gözlü kadının düştüm aşkına,
Simsiyah saçları bir kömür gibi.
Ne güzel eline yaktığı kına,
Saniyeler onsuz bir ömür gibi.

​Döndürerek aşkı kalpte esine,
Sesi fark atıyor bülbül sesine.
Allıklar ahenkli gül gamzesine,
Saniyeler onsuz bir ömür gibi.

​Kirpiği üstüne rimel sürendir,
Yüzünde bin mana, sırra erendir.
Baktığı her yere neşe verendir,
Saniyeler onsuz bir ömür gibi.

​Cem Filiz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ay gözlü kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ay gözlü kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AY GÖZLÜ KADIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL