Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Ardıç
Ardıç

YANILGI

Yorum

YANILGI

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

61

Okunma

YANILGI

Üzerime indi yağmur,
çiçek açar sandım — köküm çürüdü.
Her damla bir vaatti sanki,
inandım, içim söküldü.

Güneş durdu alnımda uzun, ısınırım sandım — külüm savruldu.
Işık dedikleri bu muydu,
dokunduğu her şeyi yakıp unuttu.

Geceyi açtım, gök derindi,
yıldız sandım — hayaldi.
Gökyüzü değil, benimdi
üzerime çöken karanlıkla çürüyen halim.

Rüzgâr esti tenime,
serinlerim sandım — savruldum.
Nefes almak için durduğum kıyıda,
sadece kendime tutundum.

Deniz sustu, dalga çekildi,
sakinlik sandım — boşluktu.
Sessizlik dediğim şey,
adımı unutturdu.

Ve gittim eğildiğim her yerden,
daha dik olurum sandım.
Parça parça bir hayattan
bütün bir ben çıkar sandım.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yanılgı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanılgı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANILGI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YEŞİLIRMAK
YEŞİLIRMAK, @yesilirmak1
13.12.2025 11:31:26
5 puan verdi
Sevgili kalemdaşım..Yaşama şiirle bakmak... eğer acılar şiire dönüşürse onlara katlanmak daha kolay hatta eğlenceli. insan şiirle aşacak çakıllı engebeli yolları. Şiirinizi okurken şiire olan sevdam daha da netleşti içimde...ben bu yüzden seviyorum şiiri ...şu cumartesi sabahı daha da dinginleşti.
Kutlarım yürek sesimizi ve kaleminizi
Sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL