Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Garip Rıza
Garip Rıza

Biz aşığız divaneyiz

Yorum

Biz aşığız divaneyiz

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1

Okunma

Biz aşığız divaneyiz

Biz aşığız mestaneyiz
Söyleyecek sözümüz var
muhabbet gıdamız bizim
Gönül denen yolumuz var

Gözümüzde yoktur perde
Dogruluk var dır serde
Hacı bektaş nevşehirde
Kapı gibi pirimiz var

Kafa Kelle kesmedik ki
Eğri yola gitmedik ki
Haram lokma yutmadık ki
İrfanımız yolumuz var

Sivas da serili külümüz
Pir Sultan abdal soyumuz
Gönülde açılır gülümüz
Pir elinden dolumuz var

Garip gezdim avareyim
Bazen deli divaneyim
Ateş yanar ben kordayım
Meyve verir dalımız var

Garip Rıza

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Biz aşığız divaneyiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biz aşığız divaneyiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Biz aşığız divaneyiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL