Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mustafa Akın
Mustafa Akın

;;;;ESKİ DOSTLAR;;;;

Yorum

;;;;ESKİ DOSTLAR;;;;

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

3,5

Puan

57

Okunma

;;;;ESKİ DOSTLAR;;;;

Eski yarenlerimi hiç unuttum sanmayın;
Hepsi candan kayıtlı hepsi mahzun kalbimde...
Mazinin köprüsünden heran gider gelirim;
Kimileri hayalimde kimileri albümde...

Müjdelerler baharları bülbüllerle yüklü güller;
Taze kalır anılar bir nebze kurutulmaz...
Boran görmüş bahçelerden boy gösterir sümbüller.
Serzenişler unutulur ESKİ DOSTLAR UNUTULMAZ...
....................Mustafa Akın....................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

;;;;eski dostlar;;;; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ;;;;eski dostlar;;;; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
;;;;ESKİ DOSTLAR;;;; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aşık-ı boğaz
Aşık-ı boğaz, @asik-ibogaz
11.12.2025 17:03:30
5 puan verdi
Tebrikler güzel bir şiir olmuş hocam saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL