(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
"Aynadan bakan yüz gülümsüyor Biliyorum yalan söylemez Dokun diyor bana Dokun yüreğine Asıl güzellik saklı orada Güzelse yüreğin Bakar göz Bulur güzel "
Alkışladım... Çirkinlerde sever hiç bir zaman çirkin görmedim hiç bir canlıyı, aynalar da doğru söyler.
Seven aksayan bir bacak değil belki de herkesten çok daha coşkulu çok daha fazla duygulu bir yürek sevgili Yasemin çirkinlik bunun neresinde yüreğine sağlık sevgiyle ve sevdiklerinle kal her zaman sevgilerimle..
İnsan sevdikçe güzelleşirmiş... ne güzel anlatmış şair... kendimi buldum dizelerde... ben de bir şiirimde " Güzel Çirkin " demiştim... kutluyorum , saygımdasınız efendim..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.