Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
erhantigli
erhantigli

Mutluluğun Resmi

Yorum

Mutluluğun Resmi

( 2 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

100

Okunma

Mutluluğun Resmi

Hayat resim yapmak gibidir.
Renkler senin tercihindir.
Siyahlı beyazlıda yaşayabilirsin.
Rengarenkte...
Yanlış bir fırça darbesi;
Bütün bir resmi mahvedebilir.
Yaşamak istiyorsan gülüp geçeceksin .
Gülüşün dostuna mutluluk,
Düşmanına eziyet olacak.
Dilinde neşeli şarkılar,
Elinde rengarenk çiçekler.
Dans eder gibi hayatla,
Mutluluğun resmini çizeceksin..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mutluluğun resmi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluğun resmi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluğun Resmi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
2.12.2025 11:05:01
Her adımın ritim, her sözün melodi olsun
Gökyüzü kadar geniş hayallerle dolsun.
Kederi siyah bir köşe bırak ama sakın unutma
Senin ellerin, hayatın en güzel renklerini açığa çıkarsın.

Saygılarımla hocam🙏🧿🖊️🌿
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL