Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bdbedri
bdbedri

*Ben Senim*

Yorum

*Ben Senim*

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

*Ben Senim*

*Ben Senim*


Kalbime dokunduğun an
Bir gülün açılışı kadar zarif,
Bir yangının yükselişi kadar cesurdun.
Aşk, sende öğrendiğim bir nefesti;
Fısıltıyla başlayıp
İçimde çağlayan bir nehre dönüşen…

Ellerin, avuçlarımın içinde
Kendini saklamaya çalışan bir sır gibiydi,
Ben her dokunuşunda
Bir adım daha sana yazılıyordum.

Şahin Gözlerin, gözlerime değdiğinde
Gece, karanlığını unuturdu,
Ruhum; senin adını duyan bir kuş gibi
Gökyüzüne kanatlanırdı.

Sen yanımdayken,
Tenlerimiz biraz daha sevinerek yumuşar,
Rüzgâr bile bize dokunmamaya çalışırdı.
Aşksa…
Bizim nefesimizin arasına gizlenirdi.

Ve ben her defasında
Sana yaklaşırken anladım:
En büyük tutku
Tenin sıcaklığı değil,
Kalbinin,
Kalbime sessizce
“Ben senim” demesiydi.

Bedri Demirpençe

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

*ben senim* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz *ben senim* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
*Ben Senim* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL