Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Kadir Kaya
Kadir Kaya

Sevda İle Özlem

Yorum

Sevda İle Özlem

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

49

Okunma

Sevda İle Özlem

Buğulu gözlerde sevgi ışıldar,
Kalplere düşerse, Sevdayla Özlem.
Yanan yüreğine aşkı fısıldar,
Seninle yaşarsa Sevdayla Özlem.

Sesini duyunca yağların erir,
Vuslat hayaliyle ruhun ürperir,
Sanki canı alır, canana verir,
Tutuşup pişerse Sevdayla Özlem.

Karanlık gecede umut puslanır,
Gurbet ateşiyle sevda beslenir,
Kadirim ,, bir yudum aşkla uslanır,
Yürekten taşarsa, Sevdayla Özlem

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevda ile özlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda ile özlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda İle Özlem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL