İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Ferhangi Şiir
Ferhangi Şiir

Nasıl anlatsam

Yorum

Nasıl anlatsam

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

39

Okunma

Nasıl anlatsam

Bugün yine sensizim
Güvercinler konmuş damlara,serçeler ağaçlarda
Ama şunu bil ki gün geçtikçe seni daha çok seviyorum

Ağaçlar, kamyonlar, vapurlar, insanlar hep kendi halinde
Otobüslerde korna sesleri, vapurlarda siren sesleri
Her yerde binalar yükselmiş
Ama bunca şeyin içinde sana sevgim kalmış

Sana sevgimi nasıl anlatsam bilmiyorum
Bir gül açışında, bir bülbülün ötüşünde
Güneşin doğuşunda, yağmurun yağışında,
Seni sevdiğimi nasıl anlatayım
Ama şunu bil ki seni senden daha çok seviyorum.



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl anlatsam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl anlatsam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nasıl anlatsam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL