Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sibel  Kılıç
Sibel Kılıç

Istiyorum...

Yorum

Istiyorum...

( 6 kişi )

3

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

203

Okunma

Istiyorum...

Istiyorum...



İstiyorum ki;
Ağzına burnuna
yüzüne, gözüne her yerine
sevqi bulaştırayım…
ellerimle değil, rüzgârla dokunayım sana,
kalbimin ateşiyle ısıtayım tenini,
bir gülün soluşuna benzesin sessizliğimiz.

Teninde kalayım biraz
bir sonbahar yaprağı gibi,
rüzgâr her estiğinde hatırlanası bir iz bıraksın
gülüşünle yanayım,
suskunluğunda çoğalayım.

Gözlerinin çukurunda bir gece olsun cismim kalsın
göğsünde kaybolayım, yıldızsız bir dua gibi,
bir daha dönülmesin o karanlıktan,
bir daha yazılmasın bizden sonrası…

İstiyorum ki;
sen hissetmeden geçsin sevdam üzerinden,
Ben her nefesinde yanıp kavrulan kül olayım
bir nefes kadar yakın,
bir yokluk kadar uzağında kalayım...

Sevgi dedikleri buysa,
ben hep yanarak seveyim;
küllerim senin sessizliğine karışsın...

S.k...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Istiyorum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Istiyorum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Istiyorum... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
12.11.2025 16:22:11
5 puan verdi
Değerli kalemden güzel bir eser
Okuduk, kutladık ve alkışladık yürekten
Nice güzel şiirlere, yelken açman dileklerimle
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıcakla ve de hoşça kal
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
12.11.2025 13:05:50
5 puan verdi
Sevgili şairem güzel bir şiir olmuş. Kutlarım. Sevmek demek yanmakla eşdeğer olduğunu vurgulamışsınız. Tutkulu, derin ve içli bir sevda şiiri. Duygular yoğun, imgeler güçlü; bir sevda şiiri. Sevgilerimle. Esen kalın.
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
12.11.2025 12:30:59
5 puan verdi
Kıymetli şairem,
Bu şiir, sevmenin en ince, en yanık hâlini fısıldıyor. Rüzgârla dokunmak, sessizlikte çoğalmak, yoklukta var olmak… Her dize, bir varoluşun sevgiyle eriyip kül oluşunu anlatıyor. Aşk burada bir temas değil, bir teslimiyet. Kalbinizin ateşiyle yazılmış bu satırları gönülden selamlıyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL