Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Kara Düzen

Yorum

Kara Düzen

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

56

Okunma

Kara Düzen

Ellerimi uzattığımda, tutmam gerekti ellerini
Şimdi ise bir boşluğa düştüm
Sana yüzümü döndüğümde, gözlerini görmeliydim
Boş bir duvara bakıyorum şimdi
Aval aval...

Yoksa bir kara düzen içinde miyim ?
Ezbere içinde aşk mektubu yazıyordum sana
Bu sefer kağıdı, kalemi bulamadım
O yüzden bir netice alamadım.

Gelseydin sevdiğim
Gelmedin bu defa, sevinemedim bu defa
Çiçeği burnunda mutsuzluğum oldu şimdi bak.

12.11.2025

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kara düzen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara düzen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara Düzen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL