Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

Yaşamı Yaşayana Bırak

Yorum

Yaşamı Yaşayana Bırak

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

52

Okunma

Yaşamı Yaşayana Bırak

Yaşamı Yaşayana Bırak

Bazı seçimler ve kararlar
Öyle istemekle filan olmuyor !
Bugün tenceremiz de ne pişiriyor ?
Genellikle beklentilerimizde olmayan şey değil mi ?
Sağımızdan solumuzdan çekiştirip ,
Bizi değiştirmeye çalışanlara sormak lazım ;
Akıl verenlerden ,
Var mı aynı tencereye kaşık sallayanı ?
Aynı şartlarda düzende yaşayanı ?
Aynı saniyede yanımızda bize eşlik edecek bir ecel ortağı ?
Bu hayat bizim hayatımız !
"Her insan yaşamının sahibidir !"

Orhan Gülaçar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşamı yaşayana bırak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşamı yaşayana bırak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşamı Yaşayana Bırak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
7.11.2025 19:45:49
5 puan verdi
Hayatı başkalarının dayatmalarına göre değil, kendi tercihlerine göre yaşayanın anlayabileceğini vurgulayan bir uyanış çağrısı.

Tebrikler

Saygılar hocam 🌿
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL