Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Balatlı
Balatlı

YALANMIŞ MEĞER

Yorum

YALANMIŞ MEĞER

( 5 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

4,2

Puan

113

Okunma

YALANMIŞ MEĞER

Bunca yıldır beni kahreden duygular
Güzel diye baktığım gökyüzü yalanmış

Rengin çeşit türlüsü çiçekler
Haykıramadığım boğazımda düğümlenen cümleler
Aldığım nefes yalanmış

Çok severek giydiğim siyahlar
Her gün geçtiğim o sensiz sokaklar
İçimi acıtan hasret yalanmış

Verdiğin o bir tutam saç ona bağladığım ümitler
Sensiz geçirdiğim bütün seneler yalanmış

Yaradan’a haykırışım SEVGİ diye yalvarışım
Elimdeki şu Sazım dahi yalanmış meğer...

Özhan Çetin
12.09.2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

1.0

20% (1)

Yalanmış meğer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalanmış meğer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALANMIŞ MEĞER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Berlin
Berlin, @berlin
3.11.2025 23:47:29
5 puan verdi
Yüreğin var olsun
Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL