Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
TAMEL GÜLLE
TAMEL GÜLLE

DÜNYA BANA BİRGÜN GÖSTERMEDİNKİ

Yorum

DÜNYA BANA BİRGÜN GÖSTERMEDİNKİ

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

74

Okunma

DÜNYA BANA BİRGÜN GÖSTERMEDİNKİ

DÜNYA BANA BİRGÜN GÖSTERMEDİNKİ

Sar dedikçe sen açtın hep yaramı
Nedense çok gördün mutlu olmamı
Talih gülmez bilmem bahtım Karamı
Dünya bana birgün göstermedinki...

Sana geldiğim gün ağlattın beni
Açmamış bir güldüm sararttın beni
Ne öldürdün nede yaşattın beni
Dünya bana birgün göstermedinki

Çekmekle bitmedi verdiğin çile
Kullara kul ettin namerde köle
Boşa geçti ömrüm göz göre göre
Dünya bana birgün göstermedinki

Sana geldiğim gün ağlattın beni
Açmamış bir güldüm sararttın beni
Ne öldürdün nede yaşattın beni
Dünya bana birgün göstermedinki..

(Şiir&beste) Tamel GÜLLE

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dünya bana birgün göstermedinki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya bana birgün göstermedinki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYA BANA BİRGÜN GÖSTERMEDİNKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
TAMEL GÜLLE
TAMEL GÜLLE, @tamel-gulle
1.11.2025 23:42:52
5 puan verdi
Değerli şair dostlarım geceniz güzel olsun selamlar saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL