Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Ben Böyleyim Ben Değişmem Diyenler

Yorum

Ben Böyleyim Ben Değişmem Diyenler

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

45

Okunma

Ben Böyleyim Ben Değişmem Diyenler

Ben böyleyim ben değişmem diyenler ne yazık ki
verilen süre dolduğunda değişmek zorunda kalacaklar
senin dediğin sadece verilen süre dolana kadar olacaktır

süre dolduğunda O dilediğini yapacaktır nelere kadir
olduğunu sana apaçık gösterecektir işte o zaman
inanmak zorunda kalacaksın neye uğradığını şaşıracaksın

İlyas Ateş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Ben böyleyim ben değişmem diyenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben böyleyim ben değişmem diyenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Böyleyim Ben Değişmem Diyenler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ce
cemalcelik, @cemalcelik1
30.10.2025 13:14:34
4 puan verdi
Çok manalı olmuş. Tebrikler şair dost. İlhamınız çok olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL