Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Okantulay
Okantulay

Kal

Yorum

Kal

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

86

Okunma

Kal

Kal

Dolan gözlerim ne sevinçten, ne hüzünden…
Anlamını bilmediğim çok şey var belki bu yüzden.
Gidene “kal” diyememek, sanki boğazımda düğümlenmiş bir ilmek.
Aklımdan hiç geçmedi, bir an bile seni silmek.


Okan Tülay

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kal şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
29.10.2025 12:23:45
5 puan verdi
Şiire, şaire, güne merhaba
Güzel bir gün, çünkü Cumhiriyet bayramı
Kutluyorum hem bayramını hemde bu şiiri, yazdıran yüreğini. yazan kalemini ve bu güzel eserini
Nice güzel şiirlere, yelken açman dileğimle
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL