Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çocukluk özlemi
Çocukluk özlemi

23 Nisan

Yorum

23 Nisan

( 3 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

97

Okunma

23 Nisan

23 Nisan

Hasan Ali Yücel

yirmi üç Nisan yurdu koruyan yurdu kuran sen ol çocuğum Küçücüksün bugün yarın büyürsün her işte üstün sen ol çocuğum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

23 nisan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 23 nisan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
23 Nisan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabitlendi Etkili Yorum
superisi77
superisi77, @superisi77
27.10.2025 14:39:34
5 puan verdi
Atatürk küçük hanımlar küçük beyler diye hitap etmiş çocuklara ve onlara demokrasimizin vazgeçilmezi olan T. B. M. M açılışını yıldönümlerini bayram olarak hediye etti. Bugünlerde her ne kadar zor zamanlar geçirsekte kurduğu Cumhuriyet ve demokrasi İlelebet payidar kalacaktır.
Güzeldi şiiriniz.
Selam ve saygılarımla
Etkili Yorum
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
27.10.2025 13:13:24
5 puan verdi
Bu şiir, çocukları hem sevgiyle hem de ülkenin geleceğini koruyacak ve geliştirecek kişiler olarak görmeye çağırıyor. Küçük olmalarına rağmen büyük işler başarabileceklerine dair umut ve güven veriyor.

Kaleminize ve yüreğinize sağlık
Saygılarımla hocam esenlikler dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL