Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Erhancandnn
Erhancandnn

İkilem

Yorum

İkilem

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

157

Okunma

İkilem

Uyandım bu kez aydınlık bir sabaha,
Yeni bir insan, bambaşka bir ruhla.
Eski hatalar peşimi bırakmıyor,
Beni sormayın içim kan ağlıyor.

Hayat bu, yaşaması değerli,
İnsan dediğin umut ekip biçmeli.
Yeri geldiğinde üzülmeyi bilmeli,
Beni sormayın içim kan ağlıyor.

Umut etmek hayallerin temeli,
Onsuz olmaz mutluluğun emeli.
Doğurur hiç bitmeyen kederi,
Beni sormayın içim kan ağlıyor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İkilem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İkilem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İkilem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL