Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Gürül Gürül Akan Pınarının Suyunu

Yorum

Gürül Gürül Akan Pınarının Suyunu

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

Gürül Gürül Akan Pınarının Suyunu

Gürül gürül akan pınarın suyunu eller içtiğinde sen
ahlar vahlar içinde feryat edersin sudan doya doya
içenler senin feryadını anlamazlar anlamakta istemezler

İlyas Ateş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gürül gürül akan pınarının suyunu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gürül gürül akan pınarının suyunu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gürül Gürül Akan Pınarının Suyunu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL