Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Bilenler Saf Dışı Yapıldıklarına Şaşmazlar

Yorum

Bilenler Saf Dışı Yapıldıklarına Şaşmazlar

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

99

Okunma

Bilenler Saf Dışı Yapıldıklarına Şaşmazlar

Dünya dürüstlerin cehennemi hırsızlarınsa cennetidir

Dünya vicdansızların elinde bir oyuncak gibidir
istediği gibi oynarlar

Dünya ile oyuncak gibi oynayanlara dur dediğinde
seni saf dışı yaparlar

Bilenler saf dışı yapıldıklarına şaşmazlar bilmeyenlerse
neye uğradığını şaşırırlar



İlyas Ateş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bilenler saf dışı yapıldıklarına şaşmazlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilenler saf dışı yapıldıklarına şaşmazlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilenler Saf Dışı Yapıldıklarına Şaşmazlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
se
sedat hünker, @sedathunker
25.10.2025 12:22:56
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal allahın selameti üstüne olsun
Etkili Yorum
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
25.10.2025 08:52:21
5 puan verdi
Sade ve akıcı bir dille yazılmış.
Okunacak güzel bir şiir olmuş.
Bu anlamlı şiirin için,
Kutlar, selamlarımı sunarım.


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL