Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

Teşekkür ederim tanrım

Yorum

Teşekkür ederim tanrım

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

44

Okunma

Teşekkür ederim tanrım




Teşekkür ederim tanrım
Beni yarattığın
Ve
Yıldızları
Emrime verdiğin için


Her şartta bana
İlgi
Ve sevgi
Gösterdiğin için
Ruhun
Herşey olduğunu
Öğrettiğin için


Teşekkür ederim tanrım verdiğin her nefes için..





24.ekim 2025
Mersin
Saat:08.38


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Teşekkür ederim tanrım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teşekkür ederim tanrım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Teşekkür ederim tanrım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL