Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

Kadıniçe

Yorum

Kadıniçe

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

45

Okunma

Kadıniçe

Kadıniçe

Bir Kadın severse
Hele candan severlerse ;
Güneş ışığını ipe serer .
Tertemiz aklar her şeyi ...
Sevgi, sadakat, umut,
Vefa, sabır, arkadaşlıkla yaşar
Merhametle çocuklarını büyütür
Bahçesinde balkonunda çiçekler açtırır...
Kötülük örmez seven kadınlar ,
Alın terini dirseğine siler
Kanaviçe dantel işler
Gayreti fedakarlığı hiç bitmez
Emeklerine paha biçilmez
Ömürlerini adarlar seven kadınlar sevdiklerine ...

Orhan Gülaçar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kadıniçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadıniçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kadıniçe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL