Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

Çıkardım Sildim Böldüm

Yorum

Çıkardım Sildim Böldüm

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

64

Okunma

Çıkardım Sildim Böldüm

Çıkardım Sildim Böldüm

Akşam erken geldi ..
Güneş sapsarı battı ...
Gün vedalaştı ...
Rüzgar dert esti ,
Kavak yaprakları gibi ,
Savruldu saçlarım
Martılar önümden uçtu ...
Dalgalar sahile çarptı ,
Bedenim sallandı .
Denizin nemi yüzüme bulaştı ,
İki tuzlu su karıştı ,
Gözlerimden yaşlarla aktı .
Hasretim yere düştü ...
Birkaç kelime şarkı söyledim ,
Sözlerim sustu ...
Aralıksız çarpan kalbim ,
Belirsizlikleri çıkardı ,sildi, böldü ,
Ayaklarım aklımı toparladı ,
Yürüdüm gittim yoluma ..

Orhan Gülaçar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çıkardım sildim böldüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çıkardım sildim böldüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çıkardım Sildim Böldüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL