Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Emine Kurt
Emine Kurt

O AŞK Kİ

Yorum

O AŞK Kİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

53

Okunma

O AŞK Kİ

O AŞK Kİ

Senki beni incitmeyen tek yarsın bana...
Senki en yücesinden ilaçsın ruhuma...
O aşk ki ulaşana ne mutlu.
O aşk ki can cananda saklı..

Emine Kurt /28.4.2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O aşk ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O aşk ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O AŞK Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL