Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
CEMO
CEMO

SONSUZ SEVGİ

Yorum

SONSUZ SEVGİ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

90

Okunma

SONSUZ SEVGİ

Gözlerin sönmeyen ışık oluyor,
Bebeğim, ben senim, sen ise bensin.
Aşk, senin adınla anlam buluyor,
Başıma gelen en güzel şey sensin.

Okşasam gamzene düşen kâkülü,
Yakar tutuşturup, savurur külü.
Tatlı tebessümün baharın gülü,
Başıma gelen en güzel şey sensin.

Alnıma yazılan ömürlük tacım,
Bal tadını veren gönül ilacım,
Doğdu mutluluğum, tükendi acım.
Başıma gelen en güzel şey sensin.

Cem Filiz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sonsuz sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONSUZ SEVGİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL