Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Aşk İçindi

Yorum

Aşk İçindi

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

106

Okunma

Aşk İçindi


Hani bir vakitler türküler bizim içindi
Yanardı şu yüreklerimiz için içindi
Hayallerimiz tükenmez bir umut içindi
Şimdi sözcükler manasız, oysa aşk içindi...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşk içindi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk içindi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk İçindi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs, @airc-ebnemc-rs
12.10.2025 20:30:30
5 puan verdi
Tebrik ederim
Yüreğiniz dert görmesin
Şiirle kalın
Hoşça kalın ✍✍
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL