Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nipelansis
Nipelansis

ADALET

Yorum

ADALET

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

108

Okunma

ADALET

Huzura açtığım ellerimle,
Semaya çıkan yüreğimle,
Adalet dileyen sözlerimle,
Sitem doluyum bir faniye...
Hayallerime girenin inkarı,
Yalanla avuttuğu vicdanı,
Kendinin duymadığı lafları,
Senin rızana olan niyetimi,
Kendinden sanıyor Yarabbi...
Adaletine inandığım Allah’ım,
Ver azap dolu adaletini,

Seni istediğimi sanma aşina kul,
Ölüm getiren sevdandan çok,
Nankörlüğün ve inkarın da kavrul,
Yasananlari yaşa ıstiyorum...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adalet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adalet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADALET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gelendostlu Ozan
Gelendostlu Ozan, @gelendostluozan
7.10.2025 21:32:37
Değerli şair
Emeğine, şiir yüreğine, beyninine sağlık.
Şiirini beğenerek okudum tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL