Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Abdulhamit GEZER
Abdulhamit GEZER

FIRIL FIRIL FIRILDAK

Yorum

FIRIL FIRIL FIRILDAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

146

Okunma

FIRIL FIRIL FIRILDAK

FIRIL FIRIL FIRILDAK

Her dinde yavşak,
Gavurlara yumuşak,
Lanetliklere uşak,
Fırıl fırıl fırıldak.

Her dilde gevşek,
Yalancılık meslek,
Müslümana köstek,
Fırıl fırıl fırıldak.

Sonu hüsran olacak,
Herkes onu tanıyacak
İnsanlık utanacak,
Fırıl fırıl fırdak.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fırıl fırıl fırıldak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırıl fırıl fırıldak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FIRIL FIRIL FIRILDAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL