Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Özkan Güli
Özkan Güli

MÜSLÜMAN

Yorum

MÜSLÜMAN

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

112

Okunma

MÜSLÜMAN

MÜSLÜMAN

Zalimin zulmü Gazze’yi yakıp yıkar müslüman İzler uzaktan uzağa sade bakar müslüman
Silinip gitmiş döşünden merhameti duygusu
Acep ne zaman özüne sahip çıkar müslüman

Telaşı dünya ümmetin vicdanı kör gözü aç
El uzatıp Filistin’nin derdine olmaz ilaç
Onlar sefalet içinde ekmeğe suya muhtaç
Her gün başka bir âleme durmaz akar müslüman

Özkul’Ozan mazlum kullar gece gündüz gam çeker
Terk edilmiş kaderine çaresiz boyun büker
Garip analar gözünden yaş yerine kan döker
Arşa daynan feryada kulak tıkar müslüman

""""""Özkan GÜLİ"""""

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Müslüman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Müslüman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÜSLÜMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
5.10.2025 23:03:37
5 puan verdi
Anlamlıydı.
howlin wolff
howlin wolff, @vortexgazininoglu
5.10.2025 22:44:00
Düşünün bakalım televizyon karşısında muhallebi gibi gevşemiş bir Müslümanda değil cihat etmek, acaba kalkıp bir farzı ifa edecek kuvvet ve istek kalmış mıdır?

Cahit Zarifoğlu
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL