Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kadirkandemir
Kadirkandemir

Gönlün Hükmü

Yorum

Gönlün Hükmü

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

84

Okunma

Gönlün Hükmü

Çöle atılmış mecnun olsanız bile
Yoktur ayrılık seviyorum diyene
Gaflet orucunda aç kalsınız bile
Yoktur ayrılık seviyorum diyene

İnsan da olan gönül bil ki niçin?
Ne için atar, aşka hizmeti niçin?
Gel gör ki yolda bize hükmü niçin?
Yol güzelleşir seviyorum diyene

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönlün hükmü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlün hükmü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlün Hükmü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL