Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
seja
seja

Tek ve Son Temennim

Yorum

Tek ve Son Temennim

( 2 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

149

Okunma

Tek ve Son Temennim

Ardıma bakmadan,
Gidesim geliyor
Dağlara, ormanlara.
Yalnızlığın en dibine..

Gitsin başımdan aklım
Divane olayım
Mecnun olayım
Mesul tutmasın Rabbim beni
Elimde bir asayla,
Dolaşayım meşk ile
Serhoş ve berduşça...

Gurabalar diyarında
Bir garip olayım
Gelen vah, giden vah desin
Versinler elime bir kaç lokma ekmek,
Tatmin etsinler vicdanlarını
Yüreğimdeki hicrandan habersiz...

İçim içim haykırıyorum
Aciz ve çaresiz
İçimde bir dert
Anlayan yok
Yada ben anlatamıyorum...

Başımı alıp gideyim
Ağlasın bir kaç çift göz
Bir kaç gün
Güzel bir kaç anı ardımda bırakarak
Rabbim beni razı olarak alsın yanına
Tek ve son temennim...





















Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tek ve son temennim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek ve son temennim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tek ve Son Temennim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL