Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

MATEMİN ÇOCUKLARI

Yorum

MATEMİN ÇOCUKLARI

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

65

Okunma

MATEMİN ÇOCUKLARI




San ki üstlerine yıldırımlar düşmüş
Kül olmuş yuvaları tümden
Kader onlara darbeler vurmuş
Azrail yakalamış onları kalbinden






13 eylül 2025
Mersin
Saat;11.17

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Matemin çocukları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Matemin çocukları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MATEMİN ÇOCUKLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Sevimb
Sevimb, @sevimb
13.9.2025 21:47:06
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık tebrikler değerli hocam kaleminiz daim olsun selamlar saygilarimla
Etkili Yorum
Ahmet Ali CANBAZ
Ahmet Ali CANBAZ, @ahmet-ali-canbaz2
13.9.2025 12:07:53
5 puan verdi
Kısa ve öz Zevkle Okunacak kıymetli bir şiir.
Yazan elleriniz dert görmesin.Emeğine yüreğinize sağlık kıymetli üstadım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL