Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
erhantigli
erhantigli

Sevgi Sarayı

Yorum

Sevgi Sarayı

( 3 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

193

Okunma

Sevgi Sarayı

SEVGİ SARAYI
Dostluk çok güzel şeydir
değişilmez paraya
gönülde gül açtırır
merhem olur yaraya
*
Kin girmezse araya
güneş doğar yuvaya
nerde sevgi varsa
o yer döner saraya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sevgi sarayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi sarayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgi Sarayı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mesut Tütüncüler
Mesut Tütüncüler, @mesut-tutunculer
11.9.2025 13:53:05
5 puan verdi
Gönlünüze sağlık
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
11.9.2025 11:12:24
5 puan verdi
Merhaba değerli dost, usta kalem
Yine özel, yine güzel bir eser
Tabidir ki biz de okuduk ve kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL