Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mehmet Emre Dursun
Mehmet Emre Dursun

Not Defterinmiyim

Yorum

Not Defterinmiyim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

46

Okunma

Not Defterinmiyim

Ben bir defter, satır mıyım?
Kaleminin hatırıyım.
Dökülen her yazın ile,
Sana sırdaş satırıyım.

Dedi ki: Ben neyim sana?
Bir hayalin, düşün bana.
Kelimeler dilde yanar,
Yazdıkların hep can bana.

Her dizeyi işler gibi,
Kalbine bir taşlar gibi,
Ben miyim bir sahife,
Gökyüzüne taşar gibi?

Cevabım şu: Defter sensin,
Bütün duygu birikensin.
Yazılacak ne var ise,
Ömür boyu dile sensin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Not defterinmiyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Not defterinmiyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Not Defterinmiyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL