Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
müdavimsâye
müdavimsâye

Kağıt

Yorum

Kağıt

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

112

Okunma

Kağıt

Biten arkadaşlıkların da yasının tutulmasının gerektiğini savunduğumu kendime hatırlatmak için yazdım bu şiiri.

Anlamamışım bile verdiğim değerin bu denli dolu olduğunu…
Kalbimle alabildiğine sevmek değil de;
Aklıma serpilmiş küçük tohumlarmışsın.
Bakkalda gördüğüm, adı sen olan, çikolatalarmışsın.
Adımlarımın takip ettiği anılarmışsın.
Bitti, dediğim ne varsa sen başlatmışsın.
Beni çok kolay kanattın sanmıştım ama
Göremediğim kağıt parçalarıymışsın.

01/2024
B. Mert

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kağıt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kağıt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kağıt şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.9.2025 14:05:26
Beğeni:
8
Okunma:
112
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL