Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery

HAYAL DÜNYASI

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

80

Okunma

HAYAL DÜNYASI

Hayaller gerçek olsa
Neler olurdu neler
Kurduğum bu hayali
Dostlarım dinleseler
Saklı olan gerçeği
Hesap edip görseler.
Ne olur bu hayale
Açık destek verseler
Harika bir hayal bu
Toplu halde deseler
Sigarayı terkedip
Bir daha içmeseler
Kurulacak FON için
İtiraz etmeseler
Paraları götürüp
Hesaba ekleseler
Büyük dertten kurtulup
Hayıra yönelseler
Ne derece faydalı
Olduğunu bilseler
Toplu halde parayı
Havaya vermeseler
Konunun önemini
Oturup düşünseler
Aklıselim düşünüp
Yanlış yaptım deseler
Verdiği zararları
Ne olurdu görseler
Bu benim hayalimi
Gerçeğe döndürseler
Bu olay karşısında
Banane demeseler
Gözlerimin yaşını
Mendil ile silseler
Muzaffer Altuncuyu
Her zaman üzmeseler
Bu konuda topyekün
Hep elele verseler
Haliyle bu garibi
Mutlu, memnun etseler
Gönlüme yerleşseler.

07.07.2025
Muzaffer Mustafa Altuncu
Çaykara


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hayal dünyası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayal dünyası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAL DÜNYASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL