Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
evren ve ben
evren ve ben

şu dünyada yok mu bana bir dost olan

Yorum

şu dünyada yok mu bana bir dost olan

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

75

Okunma

şu dünyada yok mu bana bir dost olan

zalim felek üstüme germiş
ağını adeta kara dul gibi
ne sağa ne sola kaça biliyorum
adeta bir bilinmezliğe doğru
yol alıyorum hayatın içinde
sonu meçhul bir dönüşü yok bu yolun
ızdırabıma çare göremiyorum
ızdırab çekmeyen kahrı nerden bilir
derdi kederi nerden bilir
Kederli günlerimde bir tek dost bulamadım yanımda
derdin biri bitmeden diğeri başlar
nedir bu acı hayattan çektiğim
derdin böylesine ne denir
şevkatten uzak ağlar gezerim
bir dost ararım hayatın içinde
çalmadığım kapı kalmadı benim
çaldığım her kapı açılmadı
ne para ne ekmek ne aş isterim
şu dünyada yok mu bana bir dost olan

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şu dünyada yok mu bana bir dost olan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şu dünyada yok mu bana bir dost olan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şu dünyada yok mu bana bir dost olan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sair_lafi
sair_lafi, @sair-lafi
2.9.2025 15:08:47
Güzeldi emeğine sağlık. Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL