Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Her Şeyin Bir Zamanı Var

Yorum

Her Şeyin Bir Zamanı Var

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

46

Okunma

Her Şeyin Bir Zamanı Var

Hep sus, hep sus söyle nereye kadar ?
Konuşmanın da bir gün zamanı var.
Uzaktan uzağa nereye bakar ?
Buluşmanın da bir gün zamanı var.

Önce güven olmazsa sonra olur
Hareketlerin yoksa tafra olur
Hacca gidemedin mi ? ümre olur
Alışmanın da bir gün zamanı var.

Islak gömleğini güneş kuruta
Tamam etmesem de geldim yarıya
Elbet bir gün muhakkak şu toprağa
Karışmanın da bir gün zamanı var.

Enes’im hep öfkene yenik düşme
Sade saman alevi gibi şişme
Acıların yerini bulup eşme
Unutmanın da bir gün zamanı var.

04.03.2022

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her şeyin bir zamanı var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şeyin bir zamanı var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her Şeyin Bir Zamanı Var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL